Brute nieuwe tv-spots 'Batman v Superman: Dawn of Justice'!

Brute nieuwe tv-spots 'Batman v Superman: Dawn of Justice'!

UPDATE: Nu ook een tweede spot, met Lex Luthor.

Warner Bros. Pictures heeft een eerste officiële tv-spot voor Batman v Superman: Dawn of Justice vrijgegeven. We zien de titelpersonages Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill) tijdens een van hun onderonsjes en het is duidelijk dat de 'Man of Steel' er het beste vanaf komt. 'The Dark Knight' ziet zichzelf namelijk crashen in zijn Batmobile.

Het lijkt erop dat Warner zich iets lijkt aan te trekken van de eerdere kritiek. De meest recente trailer zou volgens de fans teveel weggeven. Naast Batman en Superman zien we ook personages als Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller). De laatste twee mogelijk alleen als hun alter ego. De grootse superheldenfilm draait vanaf 24 maart in de Nederlandse (3D/IMAX) bioscopen.



UPDATE: Nu ook een tweede spot![/b]



In Dawn of Justice is Metropolis deels verwoest en is Superman de meest controversiële figuur van de wereld geworden. Voor velen is hij een symbool van hoop, maar anderen zien hem als een bedreiging voor de mensheid. Dit vindt Bruce Wayne ook en dus trekt hij zijn masker en cape weer aan om Supermans fouten recht te zetten. Een nieuwe bedreiging staat vervolgens op. Iemand met nog grotere krachten. De superhelden besluiten samen te werken en krijgen hulp vanuit onverwachte hoeken.

NieuwsFilm

meest populair