'Star Wars: Episode VIII' wordt "Duisterder"

'Star Wars: Episode VIII' wordt "Duisterder"

Hoofdrolspeler John Boyega zal zijn krachten laten zien.

Op dit moment draait Star Wars: The Force Awakens nog volop in de bioscoop en eind dit jaar verschijnt de eerste film in de 'Star Wars Anthology Series'. Vervolgens staat voor volgend jaar zomer Star Wars: Episode VIII gepland en acteur John Boyega, die de rol invult van oud-Stormtrooper Finn, laat kort weten wat we van de film en zijn personage kunnen verwachten.

"We zijn net gestart met Star Wars VIII, de volgende film, dus ik moet opnieuw mijn mond houden," aldus de 23-jarige Boyega (Attack the Block) tegenover Vogue. "Het is geweldig. Veel duisterder."

Met niet heel veel meer woorden laat hij weten wat wij van zijn personage Finn, die aan het einde van Episode VII in coma leek te liggen, kunnen verwachten: "Mijn aandeel in de volgende film zal een stuk fysieker worden, dus ik zal meer tijd doorbrengen in de sportschool."

Het middenstuk in de Star Wars sequel-trilogie, geregisseerd door Rian Johnson (Looper, The Brothers Bloom), zal een hoop bekende gezichten laten zien. Actrices Gina Rodriguez (Jane the Virgin) en Bel Powley (Diary Of A Teenage Girl) zouden in beeld zijn voor een belangrijke rol en van Benicio Del Toro is reeds bekend dat hij de slechterik gaat spelen. Episode VIII verschijnt 24 mei 2017.



NieuwsFilm

meest populair