Russo-broers over nieuwe Avengers in Phase Four

Russo-broers over nieuwe Avengers in Phase Four

De secundaire personages krijgen de hoofdrollen in de toekomst.

Alles wat Marvel tot nu toe opgebouwd heeft, werkt richting de twee Infinity War-films. Maar de studio werkt ondertussen al aan een nieuwe, vierde fase van zijn plan. Regieduo Joe en Anthony Russo vertelden daar al kort over tijdens een Q&A op het Wizard World New Orleans Comic Convention. Al in de Infinity War-films bouwen ze aan nieuwe Avengers.

”Alles is eindig, toch? Niets kan eeuwig duren. Het is cyclisch. Sommige nieuwe Avengers in Phase Four worden prominenter en sommige Avengers zijn er dan niet meer. Dus, we zullen zien hoe dit allemaal loopt, maar je moet elk personage met respect behandelen. Ik denk dat het interessant is als je vier of vijf films gezien hebt met een verhaallijn van de hoofdpersoon, maar wil ook verhalen zien van wat van de secundaire personages. We focussen ons daar op dit moment op tijdens het uitwerken van Infinity War. In die film halen we bepaalde personages naar voren, die tot nu toe geen ‘A’-verhaallijn gehad hebben. Ik denk dat je zal zien dat de ondersteunende Avengers de hoofd-Avengers gaan worden.”

Met andere woorden: personages als Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), Black Panther (Chadwick Boseman), Spider-Man (Tom Holland) en Captain Marvel gaan de hoofdrollen krijgen in de aangekondigde Marvel-films van 2020.



NieuwsFilm

meest populair