Priyanka Chopra wordt mogelijk 'Baywatch'-babe

De actrice en voormalig Miss World-winnares vergezelt mogelijk Dwayne Johnson en Zac Efron in de nieuwe film.

Priyanka Chopra, bekend van de tv-serie Quantico, zou in beeld zijn voor een rol in de aankomende Baywatch-film. Volgens Variety is de actrice en voormalig Miss World-winnares momenteel in gesprek voor een plakje in de cast. Mocht Chopra haar handtekening zetten, dan vergezelt ze Dwayne Johnson, Zac Efron, Alexandra Daddario en Kelly Rohrbach.

De tv-serie Baywatch ging in 1989 bij NBC in première, met een cast die bestond uit David Hasselhoff, Parker Stevenson, Shawn Weatherly, Billy Warlock, Erika Eleniak, Peter Phelps, Brandon Call en Holly Gagnier. De show was niet direct succesvol en werd na één seizoen geschrapt, maar in 1991 werd er een nieuwe poging gedaan en bleef Baywatch een decennium lang bestaan. De serie, waar op den duur ook Yasmine Bleeth en Pamela Anderson in gingen spelen, kreeg ook nog een kortstondige spin-off in de vorm van Baywatch Hawaii.

Het meest recente scenario staat op naam van het Friday the 13th-duo Damian Shannon en Mark Swift. Er wordt gesproken over een komische aanpak en het ziet er totaal niet naar uit dat de film op de show zal gaan lijken. Ook zou er sprake zijn van cameo's van Anderson en Hasselhoff, maar het is op dit moment niet duidelijk of dit nog steeds de bedoeling is.

Baywatch wordt geregisseerd door Seth Gordon, bekend van komedies als Horrible Bosses en Identity Thief. De film moet ergens in 2017 uitkomen.

NieuwsFilm

meest populair