Algemeen

Jada Pinkett Smith en Kathryn Hahn worden ook 'Bad Moms'

De cast van de komedie bestond al uit Mila Kunis, Kristen Bell en Christina Applegate.

door Rik Timmer om 15:24 in Algemeen
Deadline meldt dat de cast van Bad Moms is gegroeid met actrices Jada Pinkett Smith en Kathryn Hahn. Een poos geleden werd de komedie uitgewerkt door Judd Apatow, maar die verliet het project. Kort daarna namen de schrijvers van het scenario de onderneming over, Jon Lucas en Scott Moore. Het regisseursduo is verantwoordelijk voor de 2013-film 21 & Over. Voorheen schonken ze al een hoofdrol aan Mila Kunis, Kristen Bell en Christina Applegate.

Kunis speelt de gelukkig getrouwde huisvrouw Amy. Zij heeft intelligente kinderen, een mooi huis en een geweldige carrière. Daarnaast bezit ze nog net genoeg energie om andere dingen voor de school van haar kinderen te regelen. Het lijkt erop dat ze de vele taken moeiteloos uitvoert, maar in werkelijkheid nadert Amy haar breekpunt. Ze is bij alles betrokken en oververmoeid. Ze kan geen vragen meer uitstaan, zeker niet omdat Amy al veel te weinig waardering krijgt. Daarom besluit ze met twee andere uitgebluste moeders zichzelf van alle verantwoordelijkheden te bevrijden. De dingen die de dames daaropvolgend ondernemen maken de 'perfecte' moeders van de school niet bepaald blij.

Applegate en Pinkett Smith zullen beiden een ontevreden moeder belichamen die alles volgens het boekje doen. Kathryn Hahn voegt zich, afgepeigerd, bij Kunis toe. Het is nog onbekend wie Kristen Bell zal spelen. De opnames zijn pas geleden van start gegaan. Als alles op rolletjes verloopt kunnen liefhebbers de komedie dit jaar in augustus zien.

1 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

M0vieFreak

Avatar

Kan een leuke film worden, ben benieuwd.

NieuwsFilm

meest populair