Algemeen

'Walking Dead'-actrice speelt Tupac's moeder in 'All Eyez on Me'

Danai Gurira zal Afeni Shakur spelen in de biografische film over de rapper die op 25-jarige leeftijd overleed.

door Rik Timmer om 16:15 in Algemeen
Na het aannemen van een nieuwe regisseur en twee hoofdrolspelers heeft de biopic over rapper Tupac Shakur, All Eyez on Me, weer vooruitgang geboekt. Volgens TheWrap gaat actrice Danai Gurira (bekend van de zombieserie The Walking Dead) in de huid van Afeni Shakur kruipen, de moeder van Tupac. De laatstgenoemde Amerikaanse rapper, die in 1996 te Las Vegas werd doodgeschoten, wordt gespeeld door Demetrius Shipp Jr. Jamal Woolard, die in Notorious uit 2009 East Coast rapper Biggie Smalls vormgaf, keert terug om dezelfde rol netjes over te doen. Ook zou The Vampire Diaries-actrice Kat Graham aangenomen zijn voor een aparte rol, namelijk die van actrice Jada Pinkett Smith. Zij en Tupac waren vrienden op school.

De titel All Eyez on Me komt van het gelijknamige Tupac-album dat in 1996 uitkwam. De biografische film wordt geregisseerd door Benny Boom (S.W.A.T.: Firefight), geproduceerd door Morgan Creek Productions en uitgebracht door Open Road. De opnames zijn onlangs in Atlanta gestart.

De film zal het leven en legaat van de rapper uitbeelden. We zullen o.a. zien hoe hij in de jaren 90 een superster werd als rapper en acteur, hoe hij in de bak belandde en wat naar zijn dood leidde. Het is nog onbekend wanneer de biopic uitkomt.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair