Zack Snyder verklaart onthulling Doomsday uit 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Zack Snyder verklaart onthulling Doomsday uit 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En hij geeft een hint wat hij eerder bedoelde met "grotere bedreigingen."

Ook al zou je de recente trailer van Batman v Superman: Dawn of Justice hebben overgeslagen, het mag als geen verrassing komen dat die beelden de supervillain Doomsday onthulden. Regisseur Zack Snyder gaf tekst en uitleg, ook over wat hij bedoelde met "grotere bedreigingen."

"We hebben het er lang over gehad om daarmee te starten, om het op een gecontroleerde manier aan het publiek te laten zien waarbij ik het gevoel had dat het past in het opbouwen van de campagne," aldus Snyder tegenover The Daily Beast. "Voor ons leek het zeker zinvol om Doomsday al aan het publiek te laten zien. Ik wilde het publiek beloven dat... ondanks dat ik enorm enthousiast en blij ben met het conflict tussen Batman en Superman, er een grotere wereld is om over na te denken."

The Daily Beast vroeg Snyder ook naar zijn opmerking dat er grotere bedreigingen zijn dan Doomsday. Zonder te zeggen om welk personage het gaat zei Snyder: "Weet je, we hebben nu toch Doomsday? Hij is niet zomaar uit de lucht komen vallen. Hij heeft zijn eigen mythologie, toch? Dus dat moet worden ontdekt..."

Naar verluidt krijgen we de slechteriken Darkseid en Brainiac te zien in de volgende films in het DC Extended Universe. Deze wordt met Batman v Superman: Dawn of Justice afgetrapt op 24 maart. Hieronder een nieuwe (Braziliaanse) tv-spot, overigens zonder nieuwe beelden.



NieuwsFilm

meest populair