Gerucht: andere schurk 'Batman v Superman' onthuld?

Gerucht: andere schurk 'Batman v Superman' onthuld?

Niet Doomsday, maar iemand anders zou de Justice League verenigen.

Toen er gemengde reacties kwamen op de meest recente trailer voor Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice, waren er al snel mensen die aan de film gewerkt hadden, die vertelden dat er een hele andere schurk de hoofdrol speelt. Niet Doomsday, maar ”iemand anders” zou de Justice League tegen het einde van de film verenigen. Latino Review zegt nu te weten wie dat is.

Volgens de site is het Bizarro die de grote schurk van de film wordt. Hij is in de comics het spiegelbeeld van Superman (Henry Cavill), een ander mislukt experiment van Lex Luthor (Jesse Eisenberg). Bizarro is een soort kloon van Superman en verbonden met het monster Doomsday. Of Bizarro ook echt de schurk wordt weten we niet, maar dat zullen we vanzelf merken.

De film gaat immers al op 24 maart in première, een datum die zeer snel naderbij komt. Overigens heeft The CW op de negentiende een special waarin de film ook besproken wordt. De dag erna zullen de beelden hier in Nederland te zien zijn, maar hieronder alvast de promo.



NieuwsFilm

meest populair