Lothar in de aanval op foto 'Warcraft'

Lothar in de aanval op foto 'Warcraft'

Travis Fimmel is klaar voor de strijd.

Er is een nieuwe foto vrijgegeven voor Duncan Jones' Warcraft: The Beginning. Het beeld toont ons een strijdlustige Lothar (Travis Fimmel), die in de aanval lijkt te gaan. Het is het eerste beeld sinds november dat is vrijgegeven van de film. Er waren niet al te positieve reacties op de eerste trailer en daarom lijkt men nu iets voorzichtiger te zijn met de marketing.



In de film staat het vredige domein Azeroth op het punt van oorlog. De menselijke beschaving komt tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als er zich een portaal opent, dat de twee werelden aan elkaar verbindt, strijdt het ene leger tegen vernietiging en het andere tegen uitsterven. Aan beide kanten staan helden op het punt het tegen elkaar op te nemen, in een strijd die het lot van hun familie, hun mensen en hun thuis zal bepalen. Zo begint een spectaculaire saga van macht en opoffering, waarin oorlog veel gezichten heeft, en iedereen ergens voor vecht.

Naast Fimmel zijn er ook rollen voor Ben Foster (Medivh), Paula Patton (Garona), Toby Kebbell (Durotan), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Clancy Brown (Blackhand) en Robert Kazinsky (Orgrim). De film gaat op 26 mei in première.



NieuwsFilm

meest populair