Russo-broers over nieuwe Spider-man in 'Captain America: Civil War'

Russo-broers over nieuwe Spider-man in 'Captain America: Civil War'

En is dit het design van het kostuum van Spidey?

Regieduo Anthony en Joe Russo is nog bezig met Captain America: Civil War, maar promotie rond hun volgende Marvel-project, het tweeluik Avengers: Infinity War, doen ze daar maar al te graag bij. In een nieuw interview met Collider vertelden ze over Phase 3 van het Marvel-plan en hoe Spider-Man (Tom Holland) daar in past. Daarnaast vertelden ze over het productieschema van de films en de hoeveelheid personages die erin te zien zouden zijn. Tot slot hebben we nog een beeld van wat volgens sommigen een goede indruk geeft van het kostuum van de nieuwe Spider-Man.

Eerst echter hun commentaren over Avengers: Infinity War. In een interview vertelden ze dat er maar liefst 67 verschillende personages in zouden voorkomen, maar dat wilden ze corrigeren. ”We bedoelden dat figuurlijk, maar mensen namen het letterlijk. Natuurlijk zitten er veel personages in. Infinity War is echt bedoeld als de culminatie van het complete Marvel filmuniversum tot dat punt. Het is erg ambitieus en wil alles wat je tot dan toe gezien hebt samenbrengen in een groots einde. Het is een gecompliceerde en ambitieuze manier van verhalen vertellen. We hadden het [toen] niet over de hoofdpersonen, maar wel over het aantal mensen dat te zien is.”

De opnames van de twee films gaan in november van start. ”We beginnen later dit jaar in november met de opnames en gaan dat vooral vanuit Atlanta doen. Dat is waar we de sets hebben staan en wat exterieuren. Er zijn locaties van over de hele wereld die ook een rol spelen. We verhuizen eind juli richting Atlanta om de pre-productie af te ronden daar. En pas volgend jaar juni komen we terug naar Los Angeles. We nemen ze tegelijk op, dus sommige dagen schieten we de eerste film en andere dagen de tweede film. Springen op en neer. Volgend jaar zien we er niet zo fris uit.”

En dan is er nog de nieuwe Spider-Man, een rol van Tom Holland. Het is al lange tijd bekend dat hij in Civil War te zien is en in het interview met Collider gingen ze verder in op zijn rol en hoe moeilijk het was hem erin te krijgen. ”Het was een erg lang proces. Iets waar we maanden voor moesten lobbyen. Wat er gebeurt tijdens een lang proces zoals dit, is dat je de film en het personage blijft ontwikkelen. In de tijd die je bezig bent de machten die je de sprong kunnen laten wagen ervan te overtuigen, wortel je het personage zo diep in het verhaal, dat je als je hem er uit moet halen, het verhaal moet vernietigen. Dus toen we ontdekten dat hij in de film zou zitten, voelden we ons vooral blij niet de hele film uit elkaar te hoeven halen.”

”Wat voor mij zo belangrijk was over het personage, toen ik nog een kind was, is dat hij van de middelbare school kwam en om moest gaan met deze krachten en verantwoordelijkheden. Dat onderscheidt hem echt van andere helden in het Marvel-universum, die barsten van zelfvertrouwen en ervaring hebben. Het was echt heel belangrijk om die kleur in de film te krijgen en we vonden het van onschatbare waarde. Het personage helpt ons balans in de film te krijgen.”

Tot slot de merchandise. Er waren productbeelden door Merchoid naar buiten gebracht, rond de film Civil War. Daar tussen troffen we een hoodie van Spider-Man aan. Sommigen stelden dat dit het uiterlijk van Spidey wordt, maar dat blijkt niet zeker. Jessica Adams, community manager van Merchoid vertelde: ”Marvel verricht goed werk met betrekking tot de geheimhouding van het kostuum, dus we hebben het nog niet gezien! Maar we hebben de hoodie samen met Marvel ontworpen, dat de designelementen heeft aangeleverd. Denk hierbij dus ook aan de rommelige webben, die we nooit eerder zagen bij een Spider-Man.” Oordeel zelf:



NieuwsFilm

meest populair