George Miller belooft meer 'Mad Max' te maken

De eerdere statements klopten niet en waren verdraaid.

Fans van George Millers Mad Max-franchise zullen eerder deze week flink geschrokken zijn. De regisseur van het zeer goed ontvangen en voor tien Academy Awards genomineerde Fury Road leek te hebben verteld geen nieuwe films meer te willen maken in de franchise. Hij zou het te zwaar vinden en daarom geen zin meer hebben in meer Mad Max. Maar in een interview met The Wrap vertelde hij dat de journalist die dat opschreef fout zat.

”Dat was een volkomen verminkt interview,” begon Miller. ”Ik was in New York en het was erg lawaaierig en de journalist stelde me vragen op een rode loper bij de National Board of Review. Ze kreeg sommige delen van informatie compleet verkeerd door en die waren dan ook echt niet waar. Ik zei nee, een nieuwe Mad Max-film is niet mijn volgende project en zij dacht dat ik bedoelde nooit meer een Mad Max te willen maken. Het zal waarschijnlijk niet mijn volgende project worden, maar ik heb nog twee andere verhalen liggen.”

Dit is ook meer in lijn met eerdere woorden van Miller in een interview met Entertainment Weekly. Daarin vertelde hij ”Ik heb ook iets kleiners voordat we weer naar de woestijn trekken – iets dat hedendaags is en dat redelijk snel gemaakt kan worden. En het is iets dat niet technisch bijzonder moeilijk is. Iets gericht op spel, gewoon om af te komen van de vermoeidheid.”



NieuwsFilm

meest populair