TV-tips voor komende week

TV-tips voor komende week

Met o.a. The Hunger Games: Catching Fire, Spider-Man 2 en Star Trek.

Iedere dag kiest FilmTotaal een filmtip uit. Dit zijn onze keuzes voor komende week. Alle films voor vandaag kan je bekijken in het Filmsoptv overzicht. Mocht je zelf een website of APP willen maken met deze films gebruik dan onze API.

Bekijk de afbeelding

Star Trek (2009)

Zaterdag 16 januari om 22:15 op RTL5

De onbezonnen James T. Kirk laat zich overhalen een opleiding aan de Starfleet Academy te volgen. Daar krijgt hij het aan de stok met Spock, een intelligente Vulcan. De twee mannen zijn absolute tegenpolen, maar naarmate ze elkaar beter leren kennen, groeit de onderlinge waardering. Dat is maar goed ook, want als een wraakzuchtige Romulan de Federation probeert te vernietigen, moeten ze samenwerken.
Bekijk de afbeelding

Spider-Man 2 (2004)

Zondag 17 januari om 20:00 op RTL7
Regie: Sam Raimi

Peter Parker besluit colleges te volgen aan de New Yorkse Universiteit. Terwijl hij met diverse persoonlijke problemen zit wordt hij geconfronteerd met Dr. Otto Octavius, die door een wetenschappelijk ongeluk in Doctor Octopus is veranderd.
Bekijk de afbeelding

Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)

Maandag 18 januari om 20:30 op Veronica

Het vervolg op het succesvolle Sherlock Holmes (2009) speelt zich een jaar na het eerste deel af. Holmes en Watson nemen het dit keer op tegen de mysterieuze Professor Moriarty, een crimineel meesterbrein dat Groot Brittannië wil verwoesten. Het duo krijgt in hun strijd met Moriarty hulp van Mycroft Holmes (Stephen Fry), de oudere en net zo slimme broer van Sherlock.
Bekijk de afbeelding

RoboCop (1987)

Dinsdag 19 januari om 22:45 op RTL7

Het Detroit van de toekomst wordt geregeerd door de misdaad en er is één groot bedrijf dat de dienst uit maakt. Ze hebben een politie-robot ontwikkeld, maar deze ontwikkelt gewelddadige kanten. Het bedrijf ziet kans om weer in een positief daglicht te komen als agent Murphy wordt neergeschoten door een straatbende. Zijn lichaam wordt gereconstrueerd in een metalen huls en ze noemen hem RoboCop. Hij wordt ingezet in de strijd tegen de superslechterik Boddicker.
Bekijk de afbeelding

The Hunger Games: Catching Fire (2013)

Woensdag 20 januari om 20:30 op NET5

Nu de Hongerspelen voorbij zijn blijkt dat de centrale regering nog wat in petto heeft voor Katniss en Peeta. De 75ste editie komt er namelijk aan en daarbij moeten alle winnaars van vorige edities wederom meedoen aan de Spelen.
Bekijk de afbeelding

Rocky (1976)

Donderdag 21 januari om 22:35 op RTL7

Rocky is het verhaal van een aan lager wal geraakte bokser uit Philadelphia die de kans van zijn leven krijgt: een gevecht om het wereldkampioenschap zwaargewicht.
Bekijk de afbeelding

La vie d'Adèle (2013)

Vrijdag 22 januari om 21:05 op Canvas

De 15-jarige Adèle droomt van de liefde. Wanneer ze de geheimzinnige, blauwharige Emma ontmoet, neemt haar leven een andere wending. Door Emma leert ze zichzelf beter kennen en zo ontdekt ze langzamerhand dat ze op meisjes valt.


NieuwsFilm

meest populair