Bruce Willis prominenter aanwezig in 'Die Hard: Year One' dan gedacht

Bruce Willis prominenter aanwezig in 'Die Hard: Year One' dan gedacht

Tot nu toe werd aangenomen dat John McClane maar in twee scènes te zien zou zijn.

Na vijf Die Hard-films is het schijnbaar tijd voor Bruce Willis om het wat rustiger aan te doen, gegeven het feit dat het zesde deel zal gaan over John McClane tijdens z'n jongere jaren. Tot nu toe werd aangenomen dat Willis in Die Hard: Year One slechts in twee scènes te zien zal zijn, namelijk ter introductie en afsluiting van het oorsprongsverhaal. In gesprek met Len Wiseman is /Film er nu achtergekomen dat dit niet het geval is.

“Bruce zal in meer dan twee sequenties aanwezig zijn. Zijn personage bevindt zich in het heden en het oorsprongsverhaal is natuurlijk van invloed op de huidige McClane. Het gaat hier niet om een vluchtige cameo. De film wordt een kruising tussen een prequel en een sequel op een manier die ik nog niet eerder heb gezien.”

Wiseman ging ook in op McClane's relatie met Holly, in de eerste twee films gespeeld door Bonnie Bedelia en sindsdien volledig uit beeld verdwenen.

“Ik was erg benieuwd naar hun relatie. Wanneer hebben John en Holly elkaar ontmoet? Dit liefdesverhaal is nog helemaal niet verteld.”

Die Hard: Year One, een productie van 20th Century Fox, heeft nog geen releasedatum.



NieuwsFilm

meest populair