Quentin Tarantino wil gangster-film maken

Quentin Tarantino wil gangster-film maken

Die zich in de jaren 1930 in Australië af zou moeten spelen.

Nu Quentin Tarantino’s The Hateful Eight in de bioscopen draait, kan er vooruit gekeken worden. De regisseur noemde een tijd geleden al een derde Kill Bill als optie voor zijn volgende project, maar lijkt nu weer iets anders bedacht te hebben. In een interview met So Is It Any Good vertelde hij misschien wel een gangsterfilm te gaan maken.

”Ik heb een idee voor een Australische film die zich in de jaren ’30 afspeelt,” vertelde Tarantino. ”Het zou een Bonnie en Clyde-achtig verhaal vertellen over een groep bandieten in Australië. We zullen vanzelf wel zien wat er gebeurt.” Uiteraard moet het met een flinke korrel zout genomen worden. Tarantino vertelde dit aan een Australische website, dus het zou zomaar niks kunnen worden.

Daar komt bovenop dat Tarantino erom bekend staat te vertellen over films die hij nooit maakt. Zo denkt hij al tijden over een spin-off van Pulp Fiction en Reservoir Dogs, waarin Vincent en Vic Vega zouden moeten samenwerken. Tot de regisseur een scenario af heeft, is niets zeker.



NieuwsFilm

meest populair