McG waagt zich aan 'Masters of the Universe'

McG waagt zich aan 'Masters of the Universe'

By the power of Geyskull... I have the poooowwerrr!!!

Namen als John Stevenson (Kung Fu Panda), Jon M. Chu (Now You See Me 2) en Jeff Wadlow (Kick-Ass 2) werden sinds 2009 verbonden aan He-Man & The Masters of the Universe, een nieuwe verfilming van de populaire animatieserie uit de jaren 80 en uiteraard de eerdere Mattel-actiefiguren. Geen van de heren wist de film te maken. Nu is er weer enige hoop.

Volgens Deadline zou regisseur McG, bekend van Terminator Salvation (2009) en This Means War (2012), in gesprek is om de regie op zich te nemen. Ook moet hij het toeziend oog zijn bij de herschrijving van het script.

Alweer bijna een jaar terug was er nog een vermoedelijk eerste indruk op Battle Cat te zien. Daarna werd het echter weer bijzonder stil. Daarom is het opnieuw afwachten of He-Man het daadwerkelijke gaat redden met de zoveelste kandidaat.

In 1987 verscheen er al een verfilming. In Masters of the Universe van regisseur Gary Goddard speelde niemand minder dan Dolph Lundgren de rol van He-Man. Andere rollen waren voor Frank Langella (Skeletor), Meg Foster (Evil-Lyn) en Courteney Cox.



NieuwsFilm

meest populair