Hint naar Darkseid op foto's 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Hint naar Darkseid op foto's 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

En er is weer veel nieuwe info!

Het is vandaag Batman v Superman: Dawn of Justice-dag. Empire Magazine heeft namelijk een complete special aan de DC-film van regisseur Zack Snyder gewijd. Het gevolg: een stapel foto’s, een nieuwe trailer en een heleboel citaten van cast en crew over de film. Daar komt bij dat tussen de foto’s van Empire een wel heel interessante teaser zit. Maar laten we beginnen met de citaten.

Hieronder volgen stukjes over Lois Lane, Doomsday, Wonder Woman, de woestijnscène, Superman, Batmans stem. Daarna kan je de nieuwe trailer (met een paar nieuwe beelden) bekijken, waarna er een hele berg nieuwe foto’s volgt.

Lois Lane


In Empire mocht Amy Adams vertellen over haar personage. Die blijkt aan het begin van de film samen te wonen met Clark Kent (Henry Cavill), wat weer grote invloed heeft gehad op haar baan bij The Daily Planet. ”Ze heeft een beetje tunnelvisie, maar ze heeft ook een baan, morele standaarden. Toen we haar ontmoetten zou ze alles gedaan hebben om een verhaal te vinden, maar Clark heeft haar geloof in de mens wat hersteld. […] Het is geen gewone relatie. Hoe zou dat immers kunnen?”

Clark Kent / Superman

Superman blijkt aan het begin van de film wat meer gewend te zijn aan zijn rol als held. ”Hij doet zijn best om zoveel mogelijk levens te redden. Hij is ervarener als superheld.” En hij is het als journalist ”niet eens met de vorm van rechtvaardigheid” die Batman (Ben Affleck) hanteert. ”Deze boerenjongen probeert de boel goed te doen, dus rechtvaardigheid tegen elke prijs is niet iets waar hij zich in kan vinden.” Om die reden wil Clark ”de wereld laten zien wat die Batman-kerel aan het doen is.” Verder zei Cavill nog het volgende over de strijd tussen de twee: ”Natuurlijk gaat Superman winnen. Maar het gaat dieper dan dat. Deze twee superkrachten bestaan en willen hetzelfde bereiken, maar elk op een andere manier.”

Wonder Woman

Ook over Wonder Woman (Gal Gadot) werd wat verteld. Volgens Zack Snyder kwam de beslissing vrij makkelijk. ”We dachten, ‘laten we niet van alles achterhouden, maar alles proberen.’ Dat Wonder Woman binnen kwam, deed ons realiseren dat we dichter bij de Justice League waren dan verwacht. We waren er maar één film van verwijderd.” Ook zijn er wat nieuwe details over Wonder Woman. Ze blijkt 5.000 jaar oud te zijn als ze geïntroduceerd wordt. Ze is gepensioneerd als superheld. ”Ze heeft alles al gezien, heeft gezien waar mensen toe in staat zijn en dus is het erg moeilijk voor haar om terug te komen in het vak.”

De woestijnscène

Dan de woestijnscène. Empire bevestigt dat dit inderdaad een droom is. Het is ook geen flashforward. Waarom Bruce Wayne dan precies droomt van Darkseid is maar de vraag. Komt overigens bij dat er wel naar de superschurk gehint wordt in het blad. Maar daarover zometeen meer. De droom vindt volgens Empire plaats in het fictiever land Kandahar. ”Batman loopt, met een machinegeweer over zijn schouder, door een storm om een bewapende man tegemoet te zien in een woestijnsetting die omringd is met roestige containers.”

Batman

De stem van Batman wordt digitaal veranderd door zijn masker. Zijn tegenstanders zitten opgesloten in Arkham Asylum en Jeremy Irons blijkt als Alfred Pennyworth meer te doen te hebben dan andere versies van het personage. Hij is vooral een butler ”wanneer dat nodig is”, maar gezien zijn achtergrond bij de special-ops, is hij tot veel in staat.

Doomsday

Er is al veel weggegeven van Doomsday, die de verenigende factor gaat vormen voor Batman en Superman. Waarom koos men voor hem? ”We wilden een van de meest iconische en krachtige schurken van het DC Universum gebruiken,” vertelde Snyder. ”Hij is in essentie niet tegen te houden en vormt een echte bedreiging voor de wereld.” Dat is allemaal de schuld van Lex Luthor (Jesse Eisenberg), die vooral geïnteresseerd is in metamensen en hoe ze te stoppen.

De trailer

Hieronder dan een nieuwe trailer. Deze is vrijgegeven door Turkish Airlines, één van de sponsoren van de film. Het zal je dus niet verbazen dat de nieuwe beelden zich vooral afspelen rond een vliegtuig van de maatschappij.



Foto Darkseid?

Verder gaf Empire Magazine een hele reeks foto’s vrij. Daar zit er ook een bij waarin Bruce Wayne vooruit kijkt en in de grond het logo van Darkseid ziet staan. Het is ogenschijnlijk een hint naar de komst van de schurk, die de grote slechterik in [film=]Justice League[/film] zou zijn.



Andere foto’s

Tot slot nog de rest van de foto’s, hieronder.



























NieuwsFilm

meest populair