Grote slangen in nieuwe trailer 'Gods of Egypt'

Grote slangen in nieuwe trailer 'Gods of Egypt'

Weten deze fantasierijke beelden te overtuigen?

Afgelopen weekend plaatsten we de POLL Grootste flop van 2016. Ondertussen zijn er bijna 1700 stemmen genoteerd en maar liefst 32 procent van de stemmers denkt dat Gods Of Egypt van regisseur Alex Proyas gaat uitgroeien tot de grootste flop van dit jaar.

Heel raar is dit niet. De afgelopen jaren zijn er heel wat vergelijkbare films verschenen, zoals de tweeluik Clash of the Titans en Wrath of the Titans, 47 Ronin, de twee Hercules-films en Seventh Son. Deze titels hebben veel gemeen. Naast een mager ontvangst, scoorden de fantasy-films ook steeds zwakker aan de bioscoopkassa. Daarnaast werd Gods Of Egypt gemaakt met een budget van $140 miljoen en wordt er in de States een opening verwacht van circa $15 miljoen en een totaalopbrengst van ongeveer $35 miljoen.

In de film zien we personages als Set (Gerard Butler), Horus (Nikolaj Coster-Waldau), Bek (Brenton Thwaites), Thoth (Chadwick Boseman), Hathor (Elodie Yung) en Zaya (Courtney Eaton). In Nederland verschijnt de fantasyfilm op 26 februari in de bioscoop. Mogelijk overtuigen onderstaande beelden meer.



NieuwsFilm

meest populair