Scoot McNairy's rol in 'Batman v Superman: Dawn of Justice' lijkt bekend

Scoot McNairy's rol in 'Batman v Superman: Dawn of Justice' lijkt bekend

Eerder werd verondersteld dat hij Jimmy Olsen zou spelen.

Nu de release van Batman v Superman: Dawn of Justice steeds dichterbij komt (eind volgende maand) kunnen we op steeds meer onthullingen rekenen. Of beter gezegd: nog meer. Dit keer komt Latino Review met een volgende scoop. Ze zeggen te weten welke rol acteur Scoot McNairy speelt.

De acteur uit films als Argo, 12 Years a Slave en Monsters werd eerder in verband gebracht met de rol van Jimmy Olsen. Een setfoto (zie onder), waarop McNairy te zien was met "green screen-sokken", deed vermoeden dat hij misschien het personage Metallo of mogelijk zelfs The Flash zou spelen. Geen van deze personages zou McNairy ten deel zijn gevallen.

Volgens Latino Review speelt McNairy de rol van een man die zwaar gewond is geraakt naar aanleiding van de Man of Steel-clash tussen Superman (Henry Cavill) en Zod (Michael Shannon). Het personage zou te zien zijn in de rechtbankscène, waarin hij getuigt tegen Superman. Daarna zou hij volgens de bronnen van Latino Review gebruikt worden door Lex Luthor (Jesse Eisenberg). De superslechterik zou van McNairy's personage een menselijke bom maken, om zo Superman te kunnen aanvallen.

Vanaf 24 maart kun je zien of Latino Review het juist heeft.



NieuwsFilm

meest populair