Gevecht op leven en dood in red-band trailer 'Green Room'

Punk rockers Anton Yelchin en Imogen Poots laten niet met zich sollen.

We worden al langer dan een jaar lekker gemaakt met details, afbeeldingen en video's van Jeremy Saulnier's nieuwste, Green Room, nu is dan eindelijk de volledige trailer uitgebracht, in red-band variant maar liefst. De misdaad/horror/thriller werd tijdens het Cannes Film Festival in 2015 getoond en ontving positieve reacties. Zie de trailer hieronder.



Het zit de punkrockband The Ain't Rights niet mee. Ze zijn praktisch aan het eind van hun tour gekomen, die niet bepaald succesvol verloopt, wanneer ze opeens door een geïsoleerde club geboekt worden. De show verloopt ook niet helemaal op rolletjes, tot overmaat van ramp worden ze getuige van een moord. Darcy Banker (Patrick Stewart) is de eigenaar van de tent en de verdorven neonazi zal alles doen wat in zijn macht ligt om de bandleden het zwijgen op te leggen. Hij vermoedt dat het geen probleem voor zijn trawanten zal zijn, maar niets is minder waar. De Ain't Rights tonen aan sluw en bekwaam te zijn in een gevecht op leven en dood.

De door Saulnier geschreven en geregisseerde film zal 15 april uitkomen in de Verenigde Staten. De rest van de cast bestaat uit Anton Yechin, Imogen Poots, Alia Shawkat, Callum Turner, Mark Webber en Macon Blair. Laatstgenoemde werkte ook al met de regisseur aan Blue Ruin.



NieuwsFilm

meest populair