Zack Snyder over aandeel Justice League in 'Batman v Superman'

Zack Snyder over aandeel Justice League in 'Batman v Superman'

En een nieuwe banner met de twee strijdbare superhelden.

Enige tijd terug kregen we een uitgebreide blik op de Justice League-leden die we te zien krijgen in het DC Extended Universe. Ondertussen is duidelijk dat ze allemaal op een bepaalde manier te zien zijn in het spoedig te verschijnen Batman v Superman: Dawn of Justice. Maar wat is het aandeel van personages als Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) en The Flash (Ezra Miller)?

In gesprek met We Got This Covered gaf Zack Snyder antwoord op die vraag en het blijkt dat de superheldenfilm zich vooral gaat focussen op Batman (Ben Affleck) en Superman (Henry Cavill):

"De Justice League-personages spelen een zeer kleine rol. Je knippert met je ogen en ze zijn weer weg. Met Wonder Woman als uitzondering, we krijgen haar goed te zien. Maar de film gaat echt over Batman en Superman. En we nemen echt de tijd met hen en we zoomen echt in op het waarom rond hen en waarvoor ze staan en waarin ze geloven. Dat is waarom we de film hebben gemaakt. Maar nogmaals, zoals ik eerder heb gezegd, het start wel de discussie over het bestaan van die personages."

En dit lijkt ook wel degelijk te gaan kloppen. In de reeds verschenen beelden van de film, welke vanaf 24 maart in Nederland te zien is, zien we vooral beelden van de twee bekende DC-superhelden. Naast wat flitsen van Wonder Woman is er niets te zien van de andere Justice League-leden. Hieronder een nieuw bannertje met de twee belangrijkste helden:



NieuwsFilm

meest populair