Onvindbare Dory op vier posters 'Finding Dory'

Onvindbare Dory op vier posters 'Finding Dory'

De nieuwe Pixar-sequel komt steeds dichterbij.

Nadat we verleden jaar met Inside Out en The Good Dinosaur getrakteerd werden op twee originele Pixar animatiefilms, moet het we dit jaar doen met een vervolg. Het betreft wel het vervolg op Finding Nemo, met een opbrengst van $936,7 miljoen één van de financieel succesvolste Pixar-films. Via de websites van Regal, AMC Theaters, Ellen en Cinemark zijn vier nieuwe affiches verspreid.

In Finding Dory pakken we zes maanden na de gebeurtenissen in Finding Nemo de draad weer op. Dory heeft een rustig leven, omringd door Driebandanemoonvis, beter bekend als de clownvissen. Als ze samen met Nemo op een schoolreisje gaat om een groep manta's te bekijken, krijgt ze heimwee naar haar verleden en gaat ze op een zoektocht naar haar roots. Ze komt al snel uit bij het California Marine Biology Institute, waar Dory is geboren en opgegroeid.

Tijdens Dory's avonturen maken we kennis met vele nieuwe personages, zoals de octopus Hank (Ed O’Neill), de witte dolfijn Bailey (Ty Burrell) en de walvishaai Destiny (Kaitlin Olson). Ook Marlin (Albert Brooks) en Nemo (Alexander Gould) zijn weer van de partij. Andrew Stantons Finding Dory draait vanaf 29 juni in de Nederlandse (3D) bioscoop.

Op onderstaande poster "zien" we het titelpersonage Dory, ingesproken door Ellen DeGeneres. Ze zit verstopt in bekende een fraaie plekjes in de onderwaterwereld.









NieuwsFilm

meest populair