Algemeen

Vier silhouette-posters 'Criminal'

Misdaadfilm vol sterren, als Ryan Reynolds, Gal Gadot, Gary Oldman, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Scott Adkins en Michael Pitt.

door Bram de Groot om 09:41 in Algemeen
Met namen als Gal Gadot, Ryan Reynolds, Alice Ev, Gary Oldman, Kevin Costner, Scott Adkins, Tommy Lee Jones, Michael Pitt en Antje Traue barst het van de grote namen in de film Criminal. De misdaadfilm is geregisseerd door Ariel Vromen, bekend van de film The Iceman uit 2012.

In Criminal belandt een gerechtvaardigde man in het verkeerde lichaam. In een laatste wanhopige poging om een duivels plot te stoppen worden de herinneringen, geheimen en vaardigheden van een dode CIA-agent geïmplanteerd in een tot dood veroordeelde gevangene, in de hoop dat zo de missie afgerond kan worden.

Op 15 april moet Crinimal in de Britse bioscoopzalen verschijnen. Een Nederlandse verschijningsdatum is nog onbekend. Hieronder fraaie silhouette-posters van vier van de acteurs.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

rick512

Avatar

Verhaal en de cast spreken mij erg aan, al ben ik wat voorzichtiger geworden met het lezen van veel grote namen. films zoals Haywire en child 44 vielen mij zwaar tegen. Eerst zien of de film zelf wat is.

NieuwsFilm

meest populair