Laatste trailer 'Batman v Superman' toont spannende missie Batman

Laatste trailer 'Batman v Superman' toont spannende missie Batman

En nog veel meer nieuwe beelden in deze bijzondere trailer (en er is een IMAX-poster)!

Anderhalve maand voor de release is er een laatste trailer voor Zack Snyders Batman v Superman: Dawn of Justice, samen met een IMAX-poster en een foto. In de trailer zien we een echte missie van Batman (Ben Affleck), die overduidelijk aangestuurd en bijgestaan wordt door Alfred Pennyworth (Jeremy Irons). Hij gaat niet bepaald zachtzinnig om met criminelen en slaat ze alle kanten op.

Hij blijkt ook gedreven als hij praat over Superman (Henry Cavill) en al snel in de trailer wordt aan de hand van Jesse Eisenbergs Lex Luthor duidelijk dat we een groot gladiatorengevecht mogen verwachten. De trailer toont nog behoorlijk wat nieuwe beelden, vooral van Batman, Wonder Woman (Gal Gadot) en Superman. Vooral mooi is het laatste moment van de trailer, waarin Superman probeert Batman een flinke klap te geven, maar die dat vervolgens tegenhoudt.



Dan is er nog een mooie IMAX-poster, die dat gladiatorengevecht waar Lex Luthor over praat laat zien. "Het is tijd om een kant te kiezen. In afwachting van de aankomende release van Batman v Superman: Dawn of Justice, geeft IMAX exclusieve artwork vrij waarin Batman en Superman in een strijd met elkaar verstrengeld zijn, terwijl de wereld probeert te beslissen achter welke held het staat."



In de superheldenfilm van Warner Bros. is er niet alleen een aanstaande strijd tussen de twee superhelden, ook zien we het ontstaan van de Justice League. Die zal een redelijk kleine rol hebben in de film en werd onlangs onthuld. Rollen in de Justice League zijn er voor The Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher) en Aquaman (Jason Momoa). Vanaf 24 maart draait de film in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair