Batgirl, Green Lantern en zelfs The Joker in 'Batman v Superman: Dawn of Justice'?

Het lijkt er verdacht veel op.

Mocht je al het gevoel hebben dat Batman v Superman: Dawn of Justice te vol zit met personages, dan zal dit gerucht/bericht je waarschijnlijk verder verontrusten. Uiteraard kan het hier ook gaan om hele kleine - bijna onzichtbare - bijdrages om het DC Extended Universe (in een razend tempo) op te zetten.

Een Frans magazine lijkt meerdere personages uit de superheldenfilm van Zack Snyder te hebben onthuld. De meest in het oog springende is Barbara Gordon/Batgirl, klaarblijkelijk gespeeld door Jena Malone (Sucker Punch). De kans is groot dat ze (nog) niet te zien zal als Batgirl. Opvallend is wel haar vader James Gordon waarschijnlijk niet te zien zal zijn in BvS.

Een tweede opvallende naam is Anatoli Knyazev a.k.a. KG Beast. De rol wordt volgens het magazine vervuld door Callan Mulvey (Captain America: The Winter Soldier). In 2014 werd de acteur nog in verband gebracht met de rol van The Joker. Dit personage wordt in het artikel ook benoemd. Heel vreemd is dat niet, aangezien The Joker in zijn jonge jaren de ouders van Bruce Wayne (Ben Affleck) vermoordt. Hoe dit in Dawn of Justice verwerkt wordt valt nog te bezien. Wel staat er "Jared Leto, flashback."

Ook opvallend is dat acteur Scoot McNairy (War Machine) wordt genoemd als het personage Jimmy Olsen. Onlangs meldde Latino Review nog zeker te weten dat hij een van de slachtoffers van de Man of Steel-clash tussen Superman (Henry Cavill) en Zod (Michael Shannon) zou spelen.

Check hieronder de bladzijde uit het magazine:



Een andere (bijna) onthulling zou acteur Dan Amboyer (Love the Coopers) hebben gegeven tijdens een interview met POPSUGAR. Amboyer, al menigmaal in verband gebracht met de rol als Green Lantern, deed opnieuw geheimzinnig over zijn aandeel in Dawn of Justice. Ondanks dat hij niets bevestigde of ontkende, gaf hij dubbelzinnig antwoord op de vraag wat zijn favoriete kleur is: "Blauw, absoluut blauw. Maar ik waardeer ook de natuur en alles wat groen is." En dit kwam nadat hem al was gevraagd naar zijn rol in BvS.

Of bovenstaande berichten op waarheid zijn gebaseerd? Het zou zomaar kunnen. Warner Bros. heeft reeds "de halve film" via trailers en andere promo's verspreid en de verschijningsdatum (24 maart) is nog slechts ruim een maand van ons verwijderd. Warner belooft echter dat er nog genoeg verrassingen zijn.



NieuwsFilm

meest populair