Chris Evans: focus in 'Civil War' echt op Captain America

Chris Evans: focus in 'Civil War' echt op Captain America

Het is geen Avengers-film, belooft hij.

¬¬¬Van Iron Man (Robert Downey Jr.) tot Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) en Ant-Man (Paul Rudd). Je zou zomaar denken dat Captain America: Civil War een Avengers-film is, in plaats van het volgende hoofdstuk in het verhaal van Captain America (Chris Evans). In een interview met het magazine Disney twenty-three vertelde de acteur het volgende daarover:

”Ondanks dat er veel personages zijn, ligt de focus op Steve en zijn worstelingen,” vertelde Evans. ”De focus ligt vooral op zijn strijd met Tony Stark. Het is interessant om te zien hoe een man die zo optimistisch en onbaatzuchtig als Steve is om te zien gaan met verraad, frustratie en arrogantie. Er zijn gebeurtenissen en mensen in zijn leven die hem op de proef stellen en ertoe leiden dat hij opnieuw bekijkt wie hij is en wat hij van het leven wil.”

In de film The Winter Soldier werd Steve verraden door S.H.I.E.L.D. en in Avengers: Age of Ultron ontdekte hij dat Iron Man ertoe in staat was om hem te verraden en dingen geheim te houden. Dat wordt voortgezet in Civil War, waarin de wereldregeringen een systeem van aansprakelijkheid opbouwen voor superhelden. Dat leidt tot een verdeling tussen de helden die we kennen, iets waar volgens Marvel-baas Kevin Feige eerder al de grondvesten voor gelegd zijn.

”We zagen het al aankomen. De aanwijzingen waren er al. Als je andere films bekijkt en ziet hoe Captain America en Iron Man samen tegen schurken vechten, met hun ruggen tegen elkaar, hebben ze al onenigheden. En dan gebeurd er iets in de wereld dat hen echt verdeelt.” De film gaat op 28 april in première.



NieuwsFilm

meest populair