The Rock deelt setfoto's 'Baywatch'-film

The Rock deelt setfoto's 'Baywatch'-film

UPDATE: nu ook een foto met de nieuwe Baywatch-babe Ilfenesh Hadera!

Hoofdrolspeler Dwayne Johnson heeft een aantal setfoto's gedeeld van de film Baywatch van That's My Boy-regisseurs Sean Anders en John Morris. Op de foto nog geen Baywatch-babes in rode badpakken, maar - uiteraard wel - The Rock zelf en zijn collega Zac Efron.

Johnson bij de foto's: "Mijn personage “Mitch Buchannon” heeft zojuist Zac Efrons personage “Matt Brody” de belangrijke strand-preek gegeven over wat het betekent om mannelijke “Alpha ballen” te hebben. Zac was briljant ad rem! Getalenteerde en prachtige kerel. Maak je klaar wereld, om iets te geks mee te maken. Het strand zal nooit meer hetzelfde zijn."

UPDATE: Via Instagram deelt The Rock nu ook een foto met actrice Ilfenesh Hadera, die de rol speelt van Stephanie Holden. Met dank aan Goov25.



Het wachten is nog op de eerste foto's met actrices als Alexandra Daddario, Priyanka Chopra en Kelly Rohrbach. Andere rollen zijn voor Hannibal Buress en Jon Bass. Een aantal van bovenstaande namen zijn te zien op de derde foto. De filmversie Baywatch moet in mei 2017 in de bioscopen verschijnen.







NieuwsFilm

meest populair