Minder geheimhouding rond 'Star Wars: Episode VIII'

Minder geheimhouding rond 'Star Wars: Episode VIII'

Daisy Ridley denkt dat iedereen wat vrijer over de film mag praten.

Rond Star Wars: The Force Awakens heerste enorme geheimhouding. Dat past natuurlijk bij de stijl van regisseur J.J. Abrams en heeft studio Disney bepaald geen windeieren gelegd. De film haalde aan de internationale box office 2 miljard dollar op. Toch zou het goed mogelijk kunnen zijn dat er iets minder extreme geheimhouding is rond Rian Johnsons vervolg Episode VIII.

Actrice Daisy Ridley vertelde tegenover ET dat er waarschijnlijk minder geheimhouding is. ”Ik denk dat Rian iets ondeugender wil zijn, door kleine beetjes informatie naar buiten te brengen. Je kunt het zien, zelfs in de manier waarop Mark en Carrie foto’s met hun stoelen plaatsten, het is iets vrijer.”

Daarmee refereert Ridley naar een foto die Mark Hamill en Carrie Fisher plaatsten op de social media, waaruit de werktitel van de film zou blijken: Space Bear: Episode VIII. Het lijkt er ook echt op dat Disney het goed vindt dat men iets opener is. Ridley onthulde bijvoorbeeld dat Episode VIII direct na het einde van The Force Awakens begint.

De film draait vanaf 14 december 2017 in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair