Daisy Ridley over Luke Skywalker in 'Star Wars: Episode VIII'

Daisy Ridley over Luke Skywalker in 'Star Wars: Episode VIII'

De film gaat verder waar 'Star Wars: The Force Awakens' ophield.

Tijdens een het rode loper moment voorafgaand aan de Oscaruitreiking wist MTV kort te babbelen met Star Wars: The Force Awakens-actrice Daisy Ridley, misschien wel het gezicht van de Star Wars-sequel trilogie. De Britse actrice werd kort gevraagd hoe het is om met Mark Hamill te werken aan Star Wars: Episode VIII.

De opnames voor de film van regisseur Rian Johnson zijn onlangs gestart en deze startten met een herkenbare scène, namelijk de scène die we ook aan het einde van The Force Awakens zien. Ridley's personage Rey ontmoet dan eindelijk Luke Skywalker, uiteraard een rol van Hamill.

Ridley op de vraag hoe het is om weer met Hamill samen te werken, mede omdat de film gelijk doorgaat waar het vorige deel is geëindigd: "Ik en Mark hebben al veel gerepeteerd en hij is geweldig. Toen we teruggingen naar Skellig om de opening van VIII te doen, was het zo gek om de scène opnieuw te doen met een andere crew. Maar Mark is geweldig om mee te oefenen en ik kijk ernaar uit om de rest van de film op te nemen. En Luke wordt zo cool in deze film!"

Als te verwachten geeft Ridley helemaal niets weg over het plot van VIII en wat we van Luke Skywalker kunnen verwachten in het volgende deel. Walt Disney kijkt uiteraard ook mee. Hieronder een foto van de opnames op het Ierse eiland Skellig:



NieuwsFilm

meest populair