IMAX-spots & leuke video's 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

IMAX-spots & leuke video's 'Batman v Superman: Dawn of Justice'

Ben Affleck verrast publiek in Batmobile & een erg leuke spoof van Jimmy Kimmel.

Op het YouTube-account van Warner Bros. Pictures zijn vier tv-spots verschenen van Batman v Superman: Dawn of Justice, die de IMAX-vertoningen iets meer promoten. En dit is niet raar. Regisseur Zack Snyder heeft namelijk meerdere scènes opgenomen met echte IMAX-camera's.

Het gaat overigens al goed met de Noord-Amerikaanse voorverkoop van de bioscooptickets. Op de eerste dag dat de kaartjes in de voorverkoop kwamen was 59% van de kaartjes bestemd voor Dawn of Justice. De superheldenfilm verkoopt hiermee verhoudingsgewijs meer kaartjes dan bijvoorbeeld Avengers: Age of Ultron (21%) en Jurassic World (51%), maar minder dan Star Wars: The Force Awakens (75%). Een goed teken en voorlopig wordt verwacht dat de film opent tussen de $100 en 140 miljoen, uiteraard kan dit (flink) hoger gaan uitvallen.

Hieronder de tv-spots voor de film die op 24 maart in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscoopzalen verschijnt. Pak jij de film mee in IMAX?









Hieronder nog twee leuke video's. De eerste is een zeer vermakelijke "verwijderde scène" die werd uitgezonden tijdens de show van Jimmy Kimmel, met medewerking van onder meer Ben Affleck, (Henry Cavill en Jesse Eisenberg. Daarna zie je een Omaze-video waarin Affleck plaatsneemt in de nieuwe Batmobile.





NieuwsFilm

meest populair