Trailer beter bekeken: 'Ghostbusters'

Trailer beter bekeken: 'Ghostbusters'

Vijftig shots van de reboot!

Gisteren was er dan eindelijk de eerste trailer voor de reboot van de Ghostbusters-franchise. In de trailer werd het nieuwe team aan ons geïntroduceerd en kregen we een goede indruk van wat we van de film mogen verwachten. Regisseur Paul Feig en castleden Melissa McCarthy, Kristen Wiig, Kate McKinnon, Leslie Jones en Chris Hemsworth hebben er duidelijk voor gekozen veel inspiratie uit de originele films te halen, met een kleine twist natuurlijk.

De trailer laat zien dat er steeds meer geesten gespot worden in de stad. Het is aan de dames om de activiteiten van de oude Ghostbusters op te pakken en het paranormale er weer van te weerhouden de boel over te nemen. Daarbij merken ze op dat ”iemand een apparaat heeft dat paranormale activiteit versterkt”. Zij zijn de enigen die de geesten ervan kunnen weerhouden de wereld over te nemen, vooral nu die mensenlichamen over kunnen nemen.

Hieronder kan je nog eens de hele trailer bekijken. Daarna volgt een vijftigtal foto’s uit de trailer. De reboot gaat op 14 juli in première.






































































































NieuwsFilm

meest populair