Praktische sets op foto's 'Warcraft'

Praktische sets op foto's 'Warcraft'

De film bestaat dus heus niet alleen uit CGI.

Het lijkt erop dat Duncan Jones' Warcraft wel eens de nieuwe grote fantasy franchise kan worden. Tot nu toe zijn er vooral trailers geweest die ons informatie verschaffen over de personages en de basis van het verhaal, maar verder is er niet gigantisch veel materiaal om over te praten. Vandaag heeft Jones foto's vrijgegeven van achter de schermen van zijn film. Die geven een beeld van hoe veel sets gebouwd zijn.

We zien vooral beelden van de stad Stormwind. Er zijn foto's van buitensets en van de troonzaal en een straat. Verder is er ook een beeld waarop we zien hoe Jones kijkt naar een VFX-scène. Het idee van de foto's is waarschijnlijk om te laten zien dat de film niet alleen uit visuele effecten bestaat. Dat idee kregen veel mensen van de eerste trailers die vrijgegeven zijn. Onderstaande beelden schetsen een ander beeld.






In de film staat het vredige domein Azeroth op het punt van oorlog. De menselijke beschaving komt tegenover een geducht ras van indringers komt te staan: Orc strijders die hun stervende thuis ontvluchten om een andere plek te koloniseren. Als er zich een portaal opent, dat de twee werelden aan elkaar verbindt, strijdt het ene leger tegen vernietiging en het andere tegen uitsterven. Aan beide kanten staan helden op het punt het tegen elkaar op te nemen, in een strijd die het lot van hun familie, hun mensen en hun thuis zal bepalen. Zo begint een spectaculaire saga van macht en opoffering, waarin oorlog veel gezichten heeft, en iedereen ergens voor vecht.

Rollen zijn er voor Travis Fimmel (Lothar), Ben Foster (Medivh), Paula Patton (Garona), Toby Kebbell (Durotan), Dominic Cooper (King Llane Wrynn), Clancy Brown (Blackhand) en Robert Kazinsky (Orgrim). De film gaat op 26 mei in première.



NieuwsFilm

meest populair