Aangepaste teaser trailer voor bekritiseerde 'Ghostbusters'

Van deze versie word je ongetwijfeld een stuk enthousiaster.

Een paar weken terug plaatsten we op FilmTotaal een POLL met als onderwerp Grootste flop van 2016. De eer ging toen naar het reeds geflopte Gods of Egypt, al belandde de reboot Ghostbusters ook hoog in de uiteindelijke uitslag. Onlangs verscheen van die film de eerste volledige trailer. De reacties waren doorgaans weinig positief. YouTuber Bevan Bell klom achter zijn computer en maakte een (veel) betere "Recut Teaser Trailer." Check deze hieronder.

De kritiek werd geuit op de cast, vooral Melissa McCarthy en Leslie Jones, de (ontbrekende) humor en de originaliteit (zeg maar niet). Ook werd het themanummer van Ghostbusters min of meer geteast. Onderstaande teaser trailer, met een speelduur van 51 seconden, haalt het beste uit de trailer naar boven en laat ons gewoon het originele themanummer horen. Cool!



Hieronder een tweede (toch wat mindere) recut trailer, van YouTuber Mike Colver.



Ondanks dat de debuut-trailer de nodige commentaar te verduren krijgt, wordt deze wel goed bekeken. De video werd in 24 uur tijd 24 miljoen keer afgespeeld via onder meer het officiële YouTube-kanaal van studio Sony Pictures. Ter vergelijking: De trailer van Captain America: Civil War trok 26 miljoen kijkers in 24

In de film van Spy en The Heat-regisseur Paul Feig zijn er ook rollen voor onder meer Kristen Wiig, Kate McKinnon, Chris Hemsworth en heel wat bekende gezichten uit de twee originele films. De nieuwe Ghostbusters moet vanaf 14 juli in de Nederlandse (3D) bioscoopzalen gaan draaien.

NieuwsFilm

meest populair