Bruce Willis speelt hoofdrol in 'Death Wish'-remake

De regisseurs van Big Bad Wolves zullen de film maken.

Nadat verschillende regisseurs getracht hebben om een remake van Death Wish van de grond te krijgen (waaronder Joe Carnahan en Gerardo Naranjo), lijkt nu zo goed als zeker dat Aharon Keshales en Navot Papushado (Big Bad Wolves) de regie voor hun rekening zullen nemen. Het Israëlische regisseursduo maakte eerder ook horrorfilm Rabies in 2010 en ook een segment van The ABCs of Death 2. Daarnaast is bekend geworden dat Bruce Willis de hoofdrol zal spelen!

Charles Bronson speelde in de oorspronkelijke film (die gebaseerd was op het gelijknamige boek uit 1972) de hoofdrol van een New Yorkse man, die nadat zijn vrouw wordt vermoord alles op alles zet om wraak te nemen op de daders. Er werden nadien nog vier vervolgen gemaakt op de film (alle met Bronson in de hoofdrol) over een tijdsbestek van meer dan 20 jaar.

Voor de remake wordt nog steeds Carnahans versie van het script gebruikt, ondanks dat deze het project verliet wegens een dispuut over de hoofdrolspeler. Nadien hebben Dan Gilroy en Graham Yost wel nog gesleuteld aan het script. De huidige versie van het script zou behoorlijk trouw zijn aan het boek van Brian Garfield.

Wat vinden jullie van de casting van Bruce Willis? Laat je mening hieronder horen!



NieuwsFilm

meest populair