Zendaya pakt hoofdrol in 'Spider-Man'-reboot

Zendaya pakt hoofdrol in 'Spider-Man'-reboot

Ze sluit aan bij Tom Holland en Marisa Tomei.

In de zomer van 2017 krijgt Tom Hollands Spider-Man zijn eerste eigen film. Naast Holland is tot op heden alleen van Marisa Tomei (The Wrestler) bekend dat zij te zien zal zijn in de Spider-Man film. De Oscarwinnares speelt de rol van als tante May. Nu is ook de vrouwelijke hoofdrolspeler bekend: actrice en zangeres Zendaya.

De 19 jarige Zendaya Coleman, vooral bekend van haar optredens in verschillende series op Disney Channel, zal volgens de website Deadline de rol gaan spelen van een personage met de naam Michelle. Het lijkt er niet op dat ze de 'love interest' zal zijn van Peter Parker. In de strips van Marvel Comics valt Parker namelijk vooral voor Mary Jane en Gwen Stacy.

UPDATE: Variety vult aan dat ze in de eerste film niet het oogappeltje van Peter Parker speelt. Haar rol wordt opgebouwd in de eerste film en zal in de vervolgen een groter aandeel krijgen. Op het web gaat het gerucht dat ze het personage Liz Allen zal spelen, maar de optie is ook aanwezig dat ze Michelle Gonzales speelt.

De film van regisseur Jon Watts (Cop Car) moet op 27 juli 2017 in de Nederlandse (3D) bioscoop verschijnen. Uiteraard zien we Spidey eerst nog in Captain America: Civil War, eind volgende maand in de bioscoop.



NieuwsFilm

meest populair