Algemeen

Joseph Gordon-Levitt niet langer regisseur van 'Sandman'

Daarnaast werd gisteren aangekondigd dat Eric Heisserer het script van de film zal schrijven.

Beste filmliefhebber,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier.

M.v.g FilmTotaal

door Zilko Tarici om 08:51 in Algemeen
Vandaag is bekend geworden dat Joseph Gordon-Levitt niet langer de filmversie van Neil Gaimans gevierde graphic novel-reeks Sandman zal regisseren. De acteur/regisseur verklaarde het volgende op zijn Facebookpagina:Bovenstaand nieuws kwam nadat gisteren The Hollywood Reporter meldde dat scenarist Eric Heisserer is ingehuurd om het script te schrijven van Sandman, gebaseerd op Neil Gaimans ambitieuze graphic novel-reeks.

Sandman was de eerste titel onder het DC Comics-label Vertigo en had een lengte van 75 nummers, waarvan het eerste deel in 1989 verscheen. Gaimans werk is een zogenaamde anthology-serie, die gaat over het personage Dream en zijn broeders en zusters, die bekend staan als de Endless (Death, Desire, Despair, Delirium, Destruction en Destiny).

Heisserer staat vooral bekend om zijn werk binnen het horror-genre. Zo schreef hij de scripts van Final Destination 5, The Thing-prequel en de remake van A Nightmare on Elm Street. Heisserer werkte onlangs aan het script van Brian De Palma's geplande thriller Lights Out en Denis Villeneuve's scifi-film Story of Your Life. Heisserer schreef ook mee aan het script van James Wans The Conjuring 2, die deze zomer in de bioscopen draait.

2 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

Xenolicker

Avatar

Ik hoop toch dat het doorgaat; dit is 7D!

geertvdheide

Avatar

Zowel de oude beoogde scriptschrijver als de nieuwe heeft nog niet veel bijzonders geschreven voor zover ik kan nagaan. Een hoop 5-jes en 6-jes. Joseph Gordon Levitt heeft ook nog weinig regie-ervaring naast het polariserende Don Jon. Het is een getalenteerde acteur, maar qua regie was het afwachten.

Het valt dus niet te zeggen over deze overstap naar New Line de film goed of kwaad zal doen. Een verfilming van een Vertigo-comic heeft altijd mijn aandacht, dus benieuwd wat hier uiteindelijk uitkomt.

nieuwslaatste nieuws

meest populair