Joseph Gordon-Levitt niet langer regisseur van 'Sandman'

Joseph Gordon-Levitt niet langer regisseur van 'Sandman'

Daarnaast werd gisteren aangekondigd dat Eric Heisserer het script van de film zal schrijven.

Vandaag is bekend geworden dat Joseph Gordon-Levitt niet langer de filmversie van Neil Gaimans gevierde graphic novel-reeks Sandman zal regisseren. De acteur/regisseur verklaarde het volgende op zijn Facebookpagina:



Bovenstaand nieuws kwam nadat gisteren The Hollywood Reporter meldde dat scenarist Eric Heisserer is ingehuurd om het script te schrijven van Sandman, gebaseerd op Neil Gaimans ambitieuze graphic novel-reeks.

Sandman was de eerste titel onder het DC Comics-label Vertigo en had een lengte van 75 nummers, waarvan het eerste deel in 1989 verscheen. Gaimans werk is een zogenaamde anthology-serie, die gaat over het personage Dream en zijn broeders en zusters, die bekend staan als de Endless (Death, Desire, Despair, Delirium, Destruction en Destiny).

Heisserer staat vooral bekend om zijn werk binnen het horror-genre. Zo schreef hij de scripts van Final Destination 5, The Thing-prequel en de remake van A Nightmare on Elm Street. Heisserer werkte onlangs aan het script van Brian De Palma's geplande thriller Lights Out en Denis Villeneuve's scifi-film Story of Your Life. Heisserer schreef ook mee aan het script van James Wans The Conjuring 2, die deze zomer in de bioscopen draait.



NieuwsFilm

meest populair