"Veel Spider-Man" in trailer 'Captain America: Civil War'

"Veel Spider-Man" in trailer 'Captain America: Civil War'

En Civil War wordt... "hartverscheurend." + Achter de schermen bij de 13e MCU-film.

Na de reeks personageposters voor Team Cap en Team Iron Man en de team-teasers voor Marvel Studios' Captain America: Civil War zien we vandaag de nieuwe trailer. Naar verwachting zien we in de nieuwe beelden ook een eerste blik op Tom Hollands Spider-Man! Althans dat beweert Latino Review.

Volgens bronnen van de website zal Marvel Studios ons tracteren op flink wat beeldmateriaal: "We’ve been told it it...heavily...features...Spider-Man." Uiteraard kan dit ook alleen alter ego Peter Parker zijn. Over een paar uurtjes weten we meer.

Wat in ieder geval wel duidelijk is, is dat Marvel zijn campagne start op het moment dat Warner Bros.' campagne rond Batman v Superman: Dawn of Justice zich steeds meer verplaatst van het web naar de meer authentieke kanalen. Deze superheldenfilm verschijnt namelijk over twee weken in de bioscoop.

Het wordt ook steeds duidelijker dat er iets groots staat te gebeuren in Civil War. Acteur Sebastian Stan, die Bucky Barnes aka. The Winter Soldier speelt, zei tegenover Entertainment Tonight dat de film "hartverscheurend" wordt: "Ik denk dat het een epische ervaring wordt voor de mensen. Het lijkt me gaaf dat ze eindelijk horen en zien aan welke kant iedereen eindigt. Want het wordt een beetje... hartverscheurend." Kortom, er gaat hoogstwaarschijnlijk een grote held sneuvelen in de burgeroorlog tussen de Avengers.

Straks dus de tweede officiële trailer, waarschijnlijk met Spider-Man en vast en zeker met de nodige nieuwe beelden uit de strijd tussen Chris Evans' Captain America en Robert Downey Jr.'s Iron Man. De complete film draait vanaf 28 april in de Nederlandse bioscoop.

Hieronder nog een mooi kijkje achter de schermen, via Entertainment Tonight:



NieuwsFilm

meest populair