Trailer dramedy 'The Trust' met Nicolas Cage & Elijah Wood

Trailer dramedy 'The Trust' met Nicolas Cage & Elijah Wood

En wat wordt de tweede film die Cage zal regisseren?

Wie Nicolas Cage en Elijah Wood samen in een film wilde zien heeft geluk, de heren spelen in de dramedy The Trust en de trailer is nu online te bekijken. Zie hieronder. Het duo treedt op als Waters en Stone, twee politieagenten die een slechte noch een goede reputatie hebben. Ze zijn werkzaam in Las Vegas en ordenen het bewijsmateriaal. Wanneer Stone op een borgtocht bonnetje stuit met een ongewoon hoog bedrag, ontdekt hij dat het te maken heeft met een grote drugsvangst. De twee stellen een plan in werking om de bron van het geld te ontdekken.



De misdaadfilm is geregisseerd door Alex en Benjamin Brewer, laatstgenoemde pende samen met Adam Hirsch het scenario. De filmmakers hebben voornamelijk muziek video's op hun naam staan. The Trust zal beperkt in de Amerikaanse bioscopen te zien zijn vanaf 13 mei. Daarna verschijnt de film op VOD. Hieronder nog een poster.



In gerelateerd nieuws heeft Variety bevestigd dat Cage voor Vengeance: A Love Story in de regiestoel plaats zal nemen, een boekverfilming over een vrouw die het slachtoffer wordt van een groepsverkrachting. Haar dochtertje heeft alles gezien en later tijdens de rechtszaak worden alle verkrachters vrijgesproken: de vrouw zou de daad over zichzelf hebben afgeroepen. Een politieagent genaamd Dromoor, die tevens gedurende de Golfoorlog heeft gediend, wil uit haar naam wraak nemen. De rol van gerechtsdienaar wordt eveneens vervuld door Cage. Men zal ergens deze maand met het filmen beginnen.

NieuwsFilm

meest populair