Trailer 'Captain America: Civil War' onthult Spider-Man!!

Trailer 'Captain America: Civil War' onthult Spider-Man!!

Spider-Man kort, maar krachtig te zien!

Maandenlang lieten Marvel Studios en regisseurs Anthony en Joe Russo maar weinig los over het aandeel van Spider-Man in Captain America: Civil War. Zoals voorspeld krijgen we in onderstaande tweede volledige trailer een eerste blik op de superheld!

Naast Spider-Man (Tom Holland), onder toeziend oog van Sony Pictures beschikbaar gesteld aan het Marvel Cinematic Universe, zijn er uiteraard meer opvallende personages. Zo zien we Black Panther (Chadwick Boseman) debuteren, sluit Ant-Man (Paul Rudd) aan bij The Avengers en krijgt Sharon Carter (Emily VanCamp) een grotere rol. Bucky Barnes a.k.a. The Winter Soldier (Sebastian Stan) zal een aanzienlijke en mogelijk allesbepalende rol spelen. Ook krijgen we meer te zien van de Age of Ultron-personages Vision (Paul Bettany) en Scarlet Witch (Elizabeth Olsen). En dan zien we ook nog de slechteriken Crossbones (Frank Grillo) en Baron Zemo (Daniel Brühl).



In de dertiende MCU-film komen de verschillende helden voor lastige keuzes te staan. Zo zal Steve Rogers a.k.a. Captain America (Chris Evans) moeten kiezen tussen vriendschap en zijn eeuwige strijd om gerechtigheid. Hetzelfde geldt in zekere zin voor de meer roekeloze Tony Stark a.k.a. Iron Man (Robert Downey Jr.). De meningsverschillen leiden tot een breuk in het Avengers-kamp en beide helden rekruteren andere Avengers. Het wordt Team Cap vs. Team Iron Man, in een tijd dat er ook andere gevaren opduiken. Op een of andere manier zal iemand de kemphanen weer bij elkaar moeten brengen om de wereld te redden van een dreigende ondergang.





Andere belangrijker personages zijn War Machine (Don Cheadle), Black Widow (Scarlett Johansson), Falcon (Anthony Mackie), Hawkeye (Jeremy Renner), General Ross (William Hurt) en Everett Ross, een rol van Martin Freeman. Vanaf 28 april in de Nederlandse filmtheaters. En een poster!



NieuwsFilm

meest populair