Netflix koopt rechten David Ayers 'Bright' met Will Smith

Netflix koopt rechten David Ayers 'Bright' met Will Smith

Ook Joel Edgerton zal in de fantasy-thriller te zien zijn.

Netflix heeft vandaag de rechten verworven van Bright, een End of Watch-achtige film die zich afspeelt in een fantastiewereld. Toepasselijk genoeg wordt de film dan ook geregisseerd door David Ayer, de regisseur van laatstgenoemde film.

Joel Edgerton en Will Smith zullen de hoofdrollen spelen in de film Bright begon als een 'spec'-script van Max Landis, die eerder de scenario's schreef van Victor Frankenstein, American Ultra en Chronicle. Het enige dat tot dusver bekend is over de plot van Bright, is dat hij gaat over een Orc-politieagent. Dat lees je goed, een Orc met pistool en handboeien! Volgens The Wrap zal Bright waarschijnlijk gedistribueerd worden door Warner Bros. Pictures. Ayer en Smith werken momenteel ook samen met Warner Bros. aan de DC-superschurkenfilm Suicide Squad. De opnames van Bright zouden nog wel eens van start kunnen gaan, voordat wordt begonnen aan de potentiële Suicide Squad-sequel.

Netflix heeft al een aantal films zelf geproduceerd (zie Beasts of No Nation en Crouching Tiger, Hidden Dragon: Sword of Destiny), maar Bright lijkt hun grootste filmproject tot nu toe te zijn.



NieuwsFilm

meest populair