Interessante setfoto's 'Star Wars: Episode VIII'

Interessante setfoto's 'Star Wars: Episode VIII'

En bekijk een preview voor de Blu-ray van The Force Awakens.

ComingSoon heeft de hand weten te leggen op een aantal foto’s van de set van Star Wars: Episode VIII. Die vinden op dit moment plaats in Dubrovnik, Kroatië, en daarvoor zijn mooie sets opgebouwd. Uiteraard moesten foto’s daarvan wel uitlekken, aangezien er tegen openbare gebouwen aan gebouwd is. Tegelijk zien we enkele shots van buitenaardse wezens en een speeder die opgeblazen wordt. We hebben een kleine selectie van negen foto’s daarvan gemaakt, de rest kan je op ComingSoon bekijken.

Naast de foto’s die je onderaan dit bericht kan bekijken, is er ook een leuke preview vrijgegeven voor de Star Wars: Secrets of The Force Awakens documentaire, die je terug kan vinden op de Blu-ray en Dvd-uitgave van de film. De marketing is dus nog niet helemaal af, dat zal over een maand pas echt het geval zijn, als The Force Awakens daadwerkelijk in de schappen ligt.

Het vervolg, Episode VIII, zal pas over een kleine twee jaar in première gaan. Regisseur Rian Johnson schreef het scenario en de release vindt plaats op 14 december 2017. Uiteraard keren ook voor deze film weer castleden Zo zijn Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn), Adam Driver (Kylo Ren), Oscar Isaac (Poe Dameron), Mark Hamill (Luke Skywalker) en Carrie Fisher (Leia Organa) weer te zien. Hieronder eerst de preview, daarna de foto’s.





















NieuwsFilm

meest populair