Remake 'Cannonball Run' landt bij Etan Cohen

Remake 'Cannonball Run' landt bij Etan Cohen

De race-film krijgt een nieuwe dimensie.

Jaren geleden werd er al gesproken over een remake van de film Cannonball Run uit 1981. Nu lijkt het project dan toch van de grond te komen. Warner Bros. heeft Etan Cohen, regisseur van Get Hard, aangetrokken om het script te schrijven en uiteindelijk plaats te nemen in de regiestoel. Dit meldt Deadline.

Het origineel uit 1981 werd geregisseerd door Hal Needham en de cast bestaat uit namen als Burt Reynolds, Roger Moore, Farrah Fawcett, Adrienne Barbeau, Dean Martin, Jackie Chan, Sammy Davis, Jr. en Dom DeLuise. In de film maken we een illegale cross country dwars door de VS mee, van de oost- naar de westkust. Aan de race doen allerlei vreemde, uiteenlopende personages mee.

Cannonball Run II (1984) en de spin-off Speed Zone! (1989) volgenden enkele jaren later. In 2011 werd de namen van Guy Ritchie en George Clooney nog gekoppeld aan de remake.

Met producenten Andre Morgan en Alan Gasmer zal de remake, die eigenlijk een “relaunch” wordt genoemd, waarschijnlijk op zijn vroegst in 2018 in de bioscoop belanden.



NieuwsFilm

meest populair