'Captain America: Civil War'-regisseurs over Spider-Man onthulling

'Captain America: Civil War'-regisseurs over Spider-Man onthulling

En over nieuwe personages in 'Infinity War' en de 'Civil War' post-credit scènes.

Afgelopen week zag je een eerste indruk op Spider-Man in Captain America: Civil War. In gesprek met Forbes spraken regisseurs Anthony en Joe Russo over de onthulling. En over de post-credit scène(s) en hun volgende, misschien nog wel ambitieuzere klus: de Infinity War-tweeluik.

Spider-Man: de introductie & zijn pak


"Het was altijd al de bedoeling om hem zo te introduceren," aldus Joe Russo. "Het was mijn favoriete personage toen ik opgroeide. Ik heb nog steeds mijn collectie met comics in mijn kast. Het was een ware droom om Spider-Man in de film te hebben en zijn personage uit te leggen. We wilden hem dus erg graag met iedereen delen... We vonden het een fantastische manier om hem te onthullen. Ik denk dat mensen blij met hem zullen zijn in de film, hij heeft een interessante rol."

Anthony vult aan: "Het mooie van het aandeel van Spider-Man in de film is dat er een oorlog is tussen de Avengers en Spidey heeft niet de bagage die al die andere personages wel hebben. Hij verschijnt pas in de film na het conflict tussen de Avengers en dat geeft hem een unieke plaats in het verhaal."

Wat vonden ze van de reacties op het pak? "Het design is wat het is. Dat is het ontwerp waar wij van houden. Ook Kevin Feige en vele anderen. Aangezien het een populair personage is, is het altijd controversieel. Mensen zullen het geweldig vinden, anderen zullen het verschrikkelijk vinden. We moeten echter doen waar wij in geloven en hopen dat iedereen het snapt. We moeten overigens nog wel wat visuele effecten doen."

De post-credit scènes

En hoe zit het met de gebruikelijke post-credit scènes, in Civil War? "We kunnen nog niet zeggen wat het wordt, maar er is er in ieder geval één, of twee, misschien drie. We kunnen bevestigen dat je moet blijven zitten als de film voorbij is."

Avengers: Infinity War

De heren keken ook vooruit naar Avengers: Infinity War - Part 1 en Part 2, die in 2018 en 2019 moeten verschijnen. Volgens Joe Russo kunnen de nodige nieuwe personages verwachten. "Er zijn nieuwe personages in Avengers: Infinity War. Het is een grote uitdijende ambitieuze film. Het is zo ambitieus als films kunnen zijn en dat moet ook zo zijn. De titel alleen verklapt al dat het een enorme omvang en scope zal hebben."

"Het is bedoeld als hét hoogtepunt van het Marvel Cinematic Universe en, op vele manieren, deze te beëindigen," aldus Anthony. "Maar we hebben de eerste versie van het script nog niet klaar. We werken nog aan de contouren. Het is moeilijk om er niet over te spreken, vanwege de spoilers en omdat we er nog aan werken."

Hieronder dan nogmaals de trailer voor de film die een dag na Koningsdag in première gaat.



NieuwsFilm

meest populair