Veel krachtige CG-actie in tv-spot 'Warcraft'

Veel krachtige CG-actie in tv-spot 'Warcraft'

De gameverfilming wordt in ieder geval visueel indrukwekkend.

Vrijdag zagen we al een nieuwe trailer/spot van Warcraft (The Beginning) voorbijkomen en nu kun je opnieuw kijken naar een tv-spot, waarin flink wat nieuwe beelden te zien zijn. Wat je ook van de beelden uit de gameverfilming van Moon-regisseur Duncan Jones vindt; de visuele effecten zijn in ieder geval van een bijzonder hoog niveau.

Met personages als King Llane Wrynn (Dominic Cooper), Anduin Lothar (Travis Fimmel), Medivh (Ben Foster), Khadgar (Ben Schnetzer), Lady Taria (Ruth Negga), Blackhand (Clancy Brown), Durotan (Toby Kebbell), Ogrim (Robert Kazinsky) en Garona (Paula Patton) draait de hybride live-action/CG-film vanaf 26 mei in de Nederlandse (IMAX/3D) bioscoop.



In Warcraft staat Azeroth op het randje van oorlog als de bevolking te maken krijgt met gewelddadige indringers, Orcs. Zij zijn op zoek naar een nieuwe plaats om te wonen aangezien die van hun met uitsterven wordt bedreigd. Via een portaal komen de werelden met elkaar in verbinding te staan. Het menselijke The Alliance strijdt tegen verwoesting en The Horde tegen de ondergang van hun soort.

NieuwsFilm

meest populair