Mogelijk toch zesde 'Terminator'-film op komst

Mogelijk toch zesde 'Terminator'-film op komst

Arnold Schwarzenegger lijkt het te bevestigen.

Toen afgelopen jaar Terminator: Genisys bij het publiek en critici een flop was, leek het voorbij te zijn voor de franchise. Dat leek zelfs bevestigd te worden door filmstudio Paramount, dat de twee geplande vervolgen van zijn releaseschema haalde. Tegenover het Australische Channel9 lijkt de 68-jarige Arnold Schwarzenegger desondanks te bevestigen dat er een nieuwe film komt.

”Ik kijk ernaar uit, absoluut,” vertelde Schwarzenegger toen hem gevraagd werd naar de mogelijkheid van een zesde film in de franchise. Meer dan dat vertelde hij niet, dus het is niet helemaal zeker of de film er komt. Het kan immers ook gewoon zijn dat de acteur hoopt nog eens de T-800 te mogen spelen.

Genisys diende als reboot van de franchise, maar wist ondanks een nieuwe, jongere cast en een moderne versie van het concept wereldwijd slechts 440 miljoen dollar op te halen. Dat tegenover een budget van zo’n 155 miljoen dollar. Daarmee was de film geen groot succes, maar vermoedelijk draaide studio Paramount er ook geen succes op.

Het kan dus goed dat men zich op dit moment aan het beraden is op nog een nieuwe reboot van de franchise, die meer moet passen bij het moderne publiek. In onze recensie vroegen we ons af of de franchise nog wel bestaansrecht heeft. ” Dat […] hangt echter aan een zijden draadje en afgaand op deze film is het geen gemis als de franchise eindelijk met rust gelaten wordt.”



NieuwsFilm

meest populair