Algemeen

Shane Black wil Dwayne Johnson voor 'Doc Savage'

De Iron Man 3-regisseur is al jaren verbonden aan het project.

door Zilko Tarici om 13:52 in Algemeen
Iron Man 3-regisseur Shane Black heeft een behoorlijk druk schema voor de boeg. Na zijn persronde voor het binnenkort te verschijnen The Nice Guys, zal de regisseur zich richten op een epische nieuwe Predator-film, waarin mogelijk Arnold Schwarzenegger zal terugkeren. Daarna moet het echter de beurt zijn aan Blacks passieproject Doc Savage, een film die hij al jaren wil maken en gebaseerd is op de gelijknamige pulpstrip. Tijdens een interview liet Black weten wie hij in gedachten heeft om de Man of Bronze te spelen.

''Het staat nog steeds niet vast wanneer we Doc Savage precies zullen gaan maken. We hopen dat we er volgend jaar mee aan de slag kunnen gaan. Ik zou graag een kerel genaamd Dwayne Johnson casten als Doc Savage. Hij is degene die ik wil hebben voor de rol, maar door zijn drukke schema wachten we nog even af.''

Black zal Doc Savage regisseren voor Sony Pictures. Hij schreef het script samen met Anthony Bagarozzi en Charles Mondry. Neal H. Moritz produceert de film samen met Ori Marmur via zijn Original Film banner. Er is nog releasedatum geprikt voor de film.

0 Reacties

account_circleLog in of registreer om mee te praten.

NieuwsFilm

meest populair