Eerste poster McDonald's-biopic 'The Founder'

Michael Keaton speelt de hoofdrol in de film van John Lee Hancock.

The Weinstein Company heeft de eerste poster vrijgegeven van McDonald's-biopic The Founder. De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Michael Keaton (Birdman, Spotlight) en Laura Dern (Wild, Jurassic Park) en de regie is in handen van John Lee Hancock (The Blind Side). Je kunt de poster hieronder bekijken.

Het verhaal van The Founder, dat wordt vergeleken met dat van The Social Network en There Will Be Blood, gaat over een verkoper genaamd Rat Kroc (Keaton), die samenwerkt met twee broers genaamd Richard en Maurice 'Mac' McDonald om een internationale fast food-keten op te zetten, die tegenwoordig dagelijks wereldwijd 68 miljoen klanten heeft.

Dern speelt de rol van Krocs verwaarloosde echtgenote eerste vrouw Ethel, van wie hij scheidde in 1961. Naast Keaton en Dern zijn er in The Founder rollen weggelegd voor Patrick Wilson, Linda Cardellini, Nick Offerman, John Carroll Lynch en B.J. Novak. Robert Siegel schreef het script van de film en Don Handfeld produceert samen met Jeremy Renner.

The Founder draait vanaf 3 november 2016 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair