Emilia Clarke en Sam Claflin in nieuwe trailer 'Me Before You'

De stoere Game of Thrones-actrice waagt zich nu eens aan een romantische film.

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer vrijgegeven van de romantische film Me Before You, waarin de hoofdrollen worden gespeeld door Emilia Clarke (Terminator: Genisys, Game of Thrones en Sam Claflin (The Hunger Games; Mockingjay, Snow White and the Huntsman). Je kunt de trailer hieronder bekijken!

Me Before You vertelt het verhaal van twee zeer verschillende mensen: Lou, een meisje van het platteland die werkloos is en Will, een succesvolle kerel die in een rolstoel beland na een ongeval. Will heeft besloten dat zijn leven niks meer waard is, tot Lou voor zes maanden wordt ingehuurd om hem te verzorgen. De twee liggen elkaar in het begin nog niet echt, maar Lou is vastberaden om wil te tonen dat zijn leven wel waarde heeft. Het constante samenzijn van de twee leidt natuurlijk tot de nodige romantische perikelen.

Me Before You is gebaseerd op het gelijknamige, kritisch bejubelde boek van Jojo Moyes. Het boek werd in scriptvorm gegoten door Scott Neustadter en Michael H. Weber en de regie is in handen van Thea Sharrock. De film draait vanaf 16 juni 2016 in de Nederlandse bioscopen.



NieuwsFilm

meest populair