Nieuwe 'Alice Through the Looking Glass' trailer & posters

Nieuwe 'Alice Through the Looking Glass' trailer & posters

Nieuwe blik op dit visuele spektakel krijgt meer inleiding.

Hieronder een nieuwe trailer en een reeks posters voor Walt Disney's sprookjesfilm Alice Through the Looking Glass, geregisseerd door James Bobin (The Muppets, 2011) en geproduceerd door Tim Burton (Alice in Wonderland, 2010).

In de film keert Alice (Mia Wasikowska) na een lange afwezigheid door een spiegel terug naar het magische Underland waar ze de Mad Hatter (Johnny Depp) aantreft die nog dwazer is dan normaal. Hij heeft de hulp van Alice nodig, waarvoor ze terug in de tijd moet reizen. Om haar vriend te helpen keert Alice zich tot Tijd (Sacha Baron Cohen), een bizarre mix van mens en kloktandwieltjes, en gaat ze ondanks waarschuwingen op een waanzinnige tijdreis.

Vanaf 26 mei draait Alice Through the Looking Glass in de Nederlandse (3D) filmtheaters.



Naast bovengenoemde namen zijn er in Alice Through the Looking Glass ook rollen voor onder meer Anne Hathaway als de White Queen, Helena Bonham Carter als de Red Queen, en Rhys Ifans als de vader van de Mad Hatter. Hieronder zie je een reeks personageposters, met als eerst een banner (klik voor een vergroting) die de posters verbindt.

[url=http://cdn.filmtotaal.nl/images/newscontent/407f268.jpg][/url]











NieuwsFilm

meest populair