Ontmoet de personages van 'Finding Dory'

Ontmoet de personages van 'Finding Dory'

Pixar geeft iedereen een introductie.

Pixar heeft op de Facebook-pagina van Finding Dory een hele reeks foto’s geplaatst met teksten waarin alle nieuwe personages van de film geïntroduceerd worden. Terug zijn uiteraard wel de helden die we al kennen: Dory (Ellen DeGeneres), Martin (Albert Brooks) en Nemo (Hayden Rolence). Als Martin en Dory met Nemo meegaan op een schoolreisje om de migratie van manta’s te kunnen bewonderen, herinnert Dory zich iets over haar ouders. Dat brengt het illustere trio naar het California Marine Biology Institute, waar zeeleven in aquaria leeft. Dory blijkt daar opgegroeid te zijn. De film zal op 29 juni in première gaan.



Hank

Hank (Ed O’Neill) is een octopus, die ooit een tentakel verloor. Hij heeft een goed gevoel voor humor en kan zich goed verstoppen. Hij is de eerste die Dory begroet als ze binnen het Marine Life Institute komt. Hank is op zoek naar één ding: een enkeltje richting een faciliteit in Cleveland, waar hij in alle rust en eenzaamheid kan leven.

Dory

Dory (DeGeneres) realiseert zich dat ze haar familie vergeten is. Ze heeft een nieuwe familie met Marlin en Nemo, maar heeft ineens het gevoel dat iemand op zoek is naar haar. Maar wie?
Otters

Otters zijn lief en hebben schattige, harige gezichten.

Charlie & Jenny

Charlie (Eugene Levy, links) en Jenny (Diane Keaton) doen alles voor hun kind, Dory. Ze vieren haar en beschermen haar, willen dat ze de wereld kan verkennen met haar beperkte geheugen. Jenny is grappig en beschermend, en Charlie net zo goed. Voor beiden telt het beschermen van de kinderen het meest.

Becky

Becky (Torbin Bullock) is een gekkerd die Marlin leuk vindt. Ze heeft weinig zelfvertrouwen, maar is slimmer dan ze lijkt.

Rudder & Fluke

Rudder (Dominic West, links) en Fluke (Idris Elba) zijn zeeleeuwen die wonen in het Marine Life Institute. Marlin en Nemo komen het duo tegen net buiten het centrum. Maar als hun dutje verstoord wordt, blijken de twee niet zo leuk als gedacht.

Bailey

Bailey (Ty Burrell) is de beluga van het instituut. Zijn sonarvaardigheden zijn niet goed ontwikkeld, maar niemand weet echt wat er met hem aan de hand is. Misschien dat zijn nieuwe vriendin Dory hem kan helpen.

Destiny

Destiny (Kaitlin Olson) is geen handige zwemmer, maar heeft een groot hart. Alles aan haar is eigenlijk wel groot, want ze is een walvishaai. Ze woont in het instituut en ontmoet op een dag Dory.

Mr. Ray

Mr. Ray (Bob Peterson) houdt van zijn leerlingen en neemt de lessen die hij aan Nemo moet leren serieus.

Nemo & Marlin

Het duo Nemo (Rolence, links) en vader Marlin (Brooks) raakt verzeild in een nieuw avontuur samen met Dory. Samen gaan ze op zoek naar haar ouders.

Squirt

Squirt (Bennett Dammann) is één van de coolste schildpadden van de oceaan. Hij helpt samen met zijn pa graag vissen die hulp nodig hebben.

Crush

Crush (Andrew Stanton) is de pa van Squirt en zwemt al honderd jaar door de zee, en dat heeft zo zijn voordelen.


NieuwsFilm

meest populair