Vierde 'Sharknado' krijgt door 'Star Wars' geïnspireerde titel

Vierde 'Sharknado' krijgt door 'Star Wars' geïnspireerde titel

Syfy's sequel heeft niet alleen een titel, maar ook een premièredatum.

Syfy en The Asylum hebben de titel en premièredatum van hun vierde Sharknado-film bekendgemaakt. Er is duidelijk sprake van een knipoog naar de meest recente Star Wars-film, want de sequel gaat zowaar Sharknado: The 4th Awakens heten. De première op Syfy zal plaatsvinden op 31 juli 2016.

Onlangs werd al aangekondigd dat Ian Ziering en Tara Reid deel uitmaken van de cast. Ze keren terug als respectievelijk Fin Shepard en April Wexler, rollen die ze ook al speelden in de drie voorgaande delen van de cultfranchise. Andere bekende gezichten zijn David Hasselhoff en Ryan Newman, die in Sharknado 3: Oh Hell No! (2015) de rollen van Gil en Claudia Shepard speelden.

Sharknado: The 4th Awakens, geschreven door Thunder Levin, vindt vijf jaar na de gebeurtenissen uit de derde film plaats. Het is inmiddels al een behoorlijke tijd rustig, maar plots beginnen de levensgevaarlijke haaitornado's op de meest onverwachte plaatsen weer op te duiken.

De rest van de cast bestaat uit Gary Busey, Tommy Davidson, Imani Hakim, Cody Linley, Masiela Lusha en Cheryl Tiegs. Sharknado: The 4th Awakens staat op naam van regisseur Anthony C. Ferrante, die de eerste drie delen ook al maakte.



NieuwsFilm

meest populair